Image 01
profile-image

parecs

test
Fan Speed Monitor

Plasma 5 Monitoring 8 comments

Score 46.0%
Jan 01 2020
Ah, thanks for that. That would explain the CPU fan being reported as off since I know my mobo has problems with lm_sensor but still doesn't explain why I can't see GPU fan. - Feb 06 2020
It returns whats expected (same fan speed as reported by nvidia-settings gui as well as just nvidia-smi with no parameters) (I'll also note it is above 0 at all times so Fan Speed Monitor shouldn't be saying off)

The plasma version i'm using is 5.17.5.

Thermal Monitor reports both CPU and GPU temps correctly while Fan Speed Monitor says "OFF" no matter what settings it has. - Feb 06 2020
Monitor always says just "OFF" for me.

Tried using it with GPU fan speed (which is what I care about) and it only says "OFF". Have an Nvidia card and nvidia-smi command DOES show fan speed correctly.

Also tried using it for cpu/mobo fan speeds just to see if it would report 0 (since lm_sensor doesn't support my mobo) but that also just said "OFF". - Feb 02 2020
Doesn't work for me. Indicator just says "OFF" for eternity. Thermal Monitor applet works perfectly though. - Feb 02 2020
Thermal Monitor

Plasma 5 Monitoring 87 comments

Score 84.6%
Sep 08 2017
Great - Feb 02 2020
Fan Speed Monitor

Plasma 5 Monitoring
by dwardor

Score 46.0%
3   Feb 02 2020
Monitor always says just "OFF" for me. Tried using it with GPU fan speed (which is what I care about) and it only says "OFF". Have an Nvidia card and nvidia-smi command DOES show fan speed correctly. Also tried using it for cpu/mobo fan speeds just to see if it would report 0 (since lm_sensor doesn't support my mobo) but that also just said "OFF".
Thermal Monitor

Plasma 5 Monitoring
by clearmartin

Score 84.6%
10   Feb 02 2020
Great