Image 01
profile-image

goeck

Stefan Göckeritz , Germany
QSerialDevice

Qt Components by kuzulis 143 comments

I did this in the first run, but my concern was, that those tons of definitions are suitable for at least something. So I grabbed them from the net. - Mar 13 2012
QSerialDevice

Qt Components by kuzulis 143 comments

OK, I got a handle on it. Using the debug DLL doesn't work, but using the release DLL works like a charm. I'll recompile the stuff. Maybe there was something going wrong.

Yeah, you're right, using waitForReadyRead() was the only thing that kind of worked for me, no signaling, nothing.

I now compiled some Doxygen help with the 2.0 code. It mostly workes.

Cheers
goeck - Mar 13 2012
QSerialDevice

Qt Components by kuzulis 143 comments

Also I found that when building the libraries using MinGW on Win7 x64, file ntddser.h is missing. Had to grab it from the wine project online portal. - Mar 13 2012
QSerialDevice

Qt Components by kuzulis 143 comments

Hey,

thanks for the quick reply and the hint with QDoc. I applied qdoc3.exe to the qdocconf file, but it says: Environment variable 'SERIALDEVICE_DIR' undefined
Actually on my MinGW MSYS windows machine running 'make.exe docs' leads to an error message, saying that no makefile was found...

I don't know what can be done wrongly when connecting to the signal... It only seems to partly work, when calling 'waitForReadyRead(100);' right after something was written on RS232, which is blocking. It worked out pretty fine using qserialdevice 0.4.1... I simply updated the code.

Hope you have some more hints for me.

thanks and
Cheers
goeck - Mar 13 2012
QSerialDevice

Qt Components by kuzulis 143 comments

Hey,

I really liked versions prior to 2.0, but now I find almost totally undocumented and massively changed code (which is OK regarding the code...).
I fumbled around and got it back running, but now the readyRead() signal seems to emit never. As I can see on the wires, using Logic, sending Bytes works out fine; the RS232 device answers as expected, but my reading routine doesn't get called due to missing readyRead() signal. What do I do wrong?
Where can I find the new documentation, or how can I build it? Am missing the doxygen style...

THX for the work
Keep it up
goeck - Mar 13 2012
Light Tasks

Utilities
by priomsrb

5.0
Mar 13 2012