Image 01
profile-image

girish133

Brian Yoon
OSXbuntu [Usplash]

Usplash Themes by ufoka 22 comments

I do want to add one more thing. After I uninstalled and reinstalled usplash, things worked. But as soon as I configure a different usplash theme, it kicks back into text mode. It doesn't matter which theme I choose. I even tried to remove all the usplash entries and reinstalling each one, but the same thing happens. Works after I uninstall and reinstall usplash. Doesn't after I configure a different theme.
- Feb 11 2008
OSXbuntu [Usplash]

Usplash Themes by ufoka 22 comments

Thanks for replying. I did properly revert everything back. Still didn't work. I tried enabling vga16fb and got fb enabled, but still no splash screen. I ended up uninstalling usplash completely and then reinstalling. I'm finally back to where I started and probably won't try any further because I don't want to waste anymore time. - Feb 10 2008
OSXbuntu [Usplash]

Usplash Themes by ufoka 22 comments

Also, when I had defopt configured to vga=952, it would error saying that it was an unknown mode.
- Feb 10 2008
OSXbuntu [Usplash]

Usplash Themes by ufoka 22 comments

I just downloaded your latest update. I made the changes to my gutsy install to enable fb again. I added the defopt for 1280x800. I ran update-grub. I installed and configured the .so file for 1280x800. Set /etc/usplash.conf. Ran update-initramfs. Now it doesn't work at all and kicks into text mode.

I tried to revert all the changes to at least get back to a working usplash. But even after changing the blacklist and modules file back to original, it still kicks out into text mode.

If you have any ideas, I would greatly appreciate it. - Feb 10 2008
OSXbuntu [Usplash]

Usplash Themes by ufoka 22 comments

I changed config.h by uncommenting 1280x800. I tried setting /etc/usplash.conf to boh 1024x768 and 1280x800. There is a big, thick, blue border around the usplash screen.
- Feb 09 2008