Image 01
profile-image

EvilGnome

Andy Andrew Kluger
Breeze-Thin (Darker)

Yakuake Skins by tekzilla 8 comments

Thanks, I love this theme.

There is one annoyance: a small white speck near the left edge.

I don't have the tab bar set to be visible, if that matters.

Screenshots:
https://i.imgur.com/Vq4joXg.png
https://i.imgur.com/lLmXUiU.png - Feb 19 2016
Buuf

Full Icon Themes by OxayotlTheGreat 218 comments

Any of the globe-downarrow-* icons would be fitting for jdownloader.

On my system (Arch), the thunar needs to be Thunar.png (capitalization). - Sep 12 2011
Lyrics screenlet

Conky by dencer 339 comments

It seems the problem can be worked around by editing the ~/.screenlets/config.ini file, but I don't know how this affects people using different rules for different screenlets. - Feb 18 2010
Lyrics screenlet

Conky by dencer 339 comments

I have this same (very frustrating) problem. ~/config/Screenlets/Lyrics/default/Lyrics1.ini is updated correctly when options are initially set, but reverts a few seconds after the screenlet is started again. - Feb 17 2010
DarkBlue

Amarok Themes by bobrik 1 comment

This is a great theme -- any recommendations for a matching KDE3 theme/color scheme? - Dec 07 2008
synctags

Amarok 1.x Scripts by hurra 77 comments

yeah i get the same thing... - Feb 19 2007
Bubbliki chat style

Kopete Styles by suslik 13 comments

Hello. I generally use those rectangular pictures from kaddressbook for buddy icons, but this style squishes them to be squares. Is there a way to have the style preserve the image's proportions? - Feb 18 2007
synctags

Amarok 1.x Scripts by hurra 77 comments

Hurra, do you have a fix for this? - Feb 08 2007
guoGDM

GDM Themes by guoshuang 5 comments

Yes, sir. - Jul 31 2006
LastamaroK

Amarok 1.x Scripts by Thesa 46 comments

I'm sorry, but I can't figure this out. I've installed the script and have it running, and I've manually edited the firefox config thingy like you instructed. When clicking on a lastfm:// link,a notice in amaroK pops up telling me that the station was changed from my web browser. But nothing else happens. There are no new items in my playlist, pressing play does nothing. So I set the link's address in the script's configuration, but that didn't seem to have any effect. Finally I added a radio stream with the lastfm address, and when trying to play it, I get as far as "Connecting to stream source..." and then nothing. Please tell me how to use this. - May 31 2006