Image 01
profile-image

davinissim

Davi Nissim
Konsolewrap

Various KDE 1.-4. Improvements by bk12 24 comments

Hi.

I prefer the -s option, but it doesn't seem to work for me. I'm getting this error:
konsolewrap -s ssh user@hostname
[: 15: -s: unexpected operator
exec: 17: -s: not found

maybe I'm not using this option correctly?

Thanks. - Jul 02 2008
Get YouTube Video (improved)

Konqueror by panzi 110 comments

I've tried to customize it for a different site (flix.co.il) and failed. Unfortunately, I can't write. can you help me with it?
- Feb 01 2007
KMediaFactory

Video Apps by pdamsten 52 comments

Hi.

When running make I'm getting the following error and I can't seem to fix it.

In file included from /usr/include/dvdread/ifo_read.h:24,
from ./qdvdinfo.h:31,
from ./kmflanguagewidgets.h:23,
from kmfwidgets.cpp:11:
/usr/include/dvdread/ifo_types.h:32:2: error: #error "Must include or before any libdvdread header."
make[3]: *** [kmfwidgets.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/dnissim/Software/kmediafactory-0.5.0/lib'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/dnissim/Software/kmediafactory-0.5.0/lib'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/dnissim/Software/kmediafactory-0.5.0'
make: *** [all] Error 2

any help would be appreciated.

Thanks. - Jan 25 2006
MetaMonitor

System Software by xis 97 comments

The rpm works fine though.
Thanks.
Great app. - Oct 28 2005
MetaMonitor

System Software by xis 97 comments

Thank you for your quick reply. However, I can't downgrade automake and having two automake and by downgrading automake I will have to delete some important packages (such has kdelibs-devel).

Thank you. - Oct 28 2005
MetaMonitor

System Software by xis 97 comments

Here's the output of the make -f command

*** YOU'RE USING automake (GNU automake) 1.9.6.
*** KDE requires automake 1.6
make: *** [cvs] Error 1

configure runs o.k. but running make gives me the following error:

cd . && make -f admin/Makefile.common configure.in ;
make[1]: Entering directory `/home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor'
make[1]: Leaving directory `/home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor'
cd . && /bin/sh /home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor/admin/missing --run aclocal-1.6
/home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor/admin/missing: line 46: aclocal-1.6: command not found
WARNING: `aclocal-1.6' is missing on your system. You should only need it if
you modified `acinclude.m4' or `configure.in'. You might want
to install the `Automake' and `Perl' packages. Grab them from
any GNU archive site.
cd . && \
/bin/sh /home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor/admin/missing --run automake-1.6 --gnu Makefile
/home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor/admin/missing: line 46: automake-1.6: command not found
WARNING: `automake-1.6' is missing on your system. You should only need it if
you modified `Makefile.am', `acinclude.m4' or `configure.in'.
You might want to install the `Automake' and `Perl' packages.
Grab them from any GNU archive site.
cd . && perl admin/am_edit Makefile.in
cd . && rm -f configure
cd . && make -f admin/Makefile.common configure
make[1]: Entering directory `/home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor'
configure.in:39: error: possibly undefined macro: AM_INIT_AUTOMAKE
If this token and others are legitimate, please use m4_pattern_allow.
See the Autoconf documentation.
configure.in:44: error: possibly undefined macro: AM_CONFIG_HEADER
configure.in:47: error: possibly undefined macro: AC_CHECK_COMPILERS
configure.in:48: error: possibly undefined macro: AC_ENABLE_SHARED
configure.in:49: error: possibly undefined macro: AC_ENABLE_STATIC
configure.in:54: error: possibly undefined macro: AM_KDE_WITH_NLS
configure.in:57: error: possibly undefined macro: AC_PATH_KDE
configure.in:62: error: possibly undefined macro: AC_CHECK_KDEMAXPATHLEN
make[1]: *** [configure] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/dnissim/KDE_THEMES/metamonitor'
make: *** [configure] Error 2

Can you help me on that?

Thanks. Running Suse 10.0. - Oct 28 2005
KMediaFactory

Video Apps by pdamsten 52 comments

It's O.K. Went into the home page and saw the solution there (snapshot version that fixed this problem).

Thanks. - Oct 05 2005
KMediaFactory

Video Apps by pdamsten 52 comments

Hi. Installed latest Version (0.4.1) and something is Wrong with the ppmtoy4m syntax. This is the error that is shown on the log file:
**ERROR: [ppmtoy4m] Unknown subsampling mode option: 420_mpeg2
**ERROR: [ppmtoy4m] For usage hints, use option '-h'. Please take a hint.
in the Main_1.sh script this is the way it's written when it should written -S 420mpeg2 (without the underscore).
Does someone know how can I correct the Main_1.sh syntax before it starts running?
Thanks, - Oct 05 2005
rosegarden

Music Production by glaurent 13 comments

Hi. Not an expert. I have a midi file which I want to cut 4 seconds from the beginning and save the result to a new midi file. Can I do it with this app and how?

TIA. - Aug 24 2005
Knifty

KDE 3.x Window Decorations by ceebx 100 comments

Hi.

Can you tell me please what did you change and in which file or files?

Thanks. - Jun 20 2005
Metabar

Various KDE 1.-4. Improvements by FJR 249 comments

Another thing I've found. If I'm running konqueror from the command line it works. Otherwise, If I'm opening my home folder for example, it uses a command: "kfmclient openProfile filemanagement". then it doesn't work. Maybe someone knows a way to go around this?

Thanks. - Mar 21 2005
Metabar

Various KDE 1.-4. Improvements by FJR 249 comments

Thanks. I only can see it on konqueror if I copy the 2 files (metabar.desktop and metabar_add.desktop) onto my own .kde and still when I press it nothing seems to open. I'm running kde3.3.2 on Suse 9.2

Thanks, - Mar 21 2005
Metabar

Various KDE 1.-4. Improvements by FJR 249 comments

Hi. Call me dumb, but I can't figure out how to use this. I've installed it successfully by the way.

Thanks. - Mar 21 2005
QCreateVOB

Video Apps by chapaevrmt 21 comments

Hi. Having problem running su -c "make install". Says Nothing to be done for 'install'. However, I have the binary called qcreatevpob and can run it but after I choose a movie and configuring some things in it and push the start botton I get a segmentation fault and it crashes. - Mar 18 2005
kamix

Audio Apps by steunix 85 comments

Sorry. My mistake. Everthing's working great. Thanks. - Jan 12 2005
kamix

Audio Apps by steunix 85 comments

First of all, great app. Second, I understood that in this version, one can raise/lower volume from the systray icon using the middle botton of the mouse, but it doesn't work for me. Is there something I need to change somewhere? I've compiled it from source and I'm using Suse 9.1 if that matters.
Thanks. - Jan 11 2005
KNemo

Network by jstamp 805 comments

Great. Thanks. Installed ifplugd and now everything working perfectly.

Thanks again. - Dec 03 2004
KNemo

Network by jstamp 805 comments

Hi, First of all thanks for your reply. Second, I don't dial to the internet. I'm getting internet connection directly from my ISP. The only interface I have is the network card interface (eth0) and when I pull the cable out, nothing seems to change (even the ifconfig output doesn't seem to change). Only when I bring down the network service (e.g. /etc/init.d/network stop) the icon is changing to the disconnected one.

Thanks again. - Dec 02 2004
KNemo

Network by jstamp 805 comments

Hi. First of all, great app. Second, I can't seem to make the icon change while disconnecting (no messagebox either). I'm using now Suse 9.1 (KDE 3.3.1). I've installed it from rpm and even from source with no luck. Before moving to Suse, I've installed on MDK 10 and 10.1 (CE) and there it worked perfectly.
Any help will be appreciated.
Thanks. - Nov 30 2004
kamix

Audio Apps by steunix 85 comments

Thanks... - Nov 11 2004
Improving KDE

Various KDE 1.-4. Improvements by andrunko 313 comments

I'm using SuSe 9.1 and I'm sorry but I couldn't figure out how to apply this patch. I've unpacked it but i didn't understand what to do with the files.

Thanks. - Oct 31 2004
KNemo

Network by jstamp 805 comments

Hi. I'm a Mandrake 10 user. did both changes (inclding the qt3.2 changes) and managed to install it successfully.
Great Job. - Sep 13 2004
KCheckGmail

Email by nascent 181 comments

Hi. Managed to install it successfully, still, having trouble with it's icon. I'm getting a simple file icon instead and the message i'm receiving is as follows:
kdecore (KIconLoader): WARNING: Icon directory /usr/share/icons/slick/ group not valid.
P.S. I couldn't find a way to register a gmail account.
Thanks. - Sep 12 2004